Wat is Adnetwork

Domeinverkoop / verhuur
Adnetwork beheert een ruime portefeuille met sterke generieke domeinnamen. Voor het lanceren van een concept of het uitbaten van welke online business dan ook zijn generieke domeinnamen een waardevol goed. Domeinnamen zoals motoren.nl en bankzaken.nl zijn namelijk veel makkelijker te pluggen dan fantasienamen en blijven omdat het beschrijvende woorden zijn  goed hangen in het geheugen van mensen.

Generieke domeinnamen zijn kostenbesparend(advertentie/wervingskosten), geven een grote voorsprong op aanwezige concurrenten,  zijn beter vindbaar via searchengines en zijn uniek en niet spraakverwarrend. 

Adword campagnes
Adnetwork beheert op beperkte schaal voor een selecte klantenkring Adword campagnes. Adnetwork werkt anders dan haar collega`s in de markt. Dagelijks is Adnetwork actief met het monitoren en bijstellen van de biedingen op de lopende campagnes, hierdoor betaalt de klant altijd de scherpste prijs voor haar trefwoorden. Het resultaat is een uiterst aantrekkelijke kostprijs voor de gerealiseerde conversie.

Werkwijze Adword account beheer:
-
Intake gesprek
- Zoektermen advies
- Adnetwork campagne opzetten
- Dagelijks monitoren(advies minimaal wekelijks)
- Maandelijks rapportage
- Evaluatiegesprek aan het eind van de campagneperiode

Ontwikkeling en begeleiding bannercampagnes
Adnetwork ontwikkelt en begeleidt online bannercampagnes. Adnetwork gaat ook op dit gebied op haar eigen manier te werk. Buiten de campagnes op top A-rating websites te runnen, maakt Adnetwork ook gebruik van alternatieve netwerken en subtop-websites met een hoog en kwalitatief internetverkeer. Deze manier van werken geeft de klant het voordeel van een veel lagere CPM/CPC prijs, met als gevolg een lagere kostprijs per conversie.

SEO - search engine optimizing
Adnetwork geeft verder advies op het gebied van search engine optimizing en voert op dit gebied ook werkzaamheden uit voor haar klanten.

Referenties
Adnetwork heeft vele jaren ervaring met het uitvoeren van diverse werkzaamheden voor verschillende klanten, waaronder;

- Saab A.I.M.
- Kroymans Group
- Marktselect
- Falconleven (Fortis)
- en nog vele anderen….